ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με τα φιλαράκια των Weetabix, η διασκέδαση επιστρέφει στο πρωινό!

Με τα φιλαράκια των Weetabix, η διασκέδαση επιστρέφει στο πρωινό!

Τα Weetabix, τα παγκοσμίως γνωστά δημητριακά πρωινού, προχώρησαν πρόσφατα στο λανσάρισμα μιας νέας διασκεδαστικής και συναρπαστικής καμπάνιας στην κυπριακή αγορά! Η καμπάνια σε προσκαλεί να δημιουργήσεις τα δικά σου διασκεδαστικά, νόστιμα και θρεπτικά φιλαράκια "Weetabuddies" χρησιμοποιώντας ένα Weetabix ως βάση για το πρόσωπο και προσθέτοντας φρούτα, ξηρούς καρπούς, γιαούρτι ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς, για να δημιουργήσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δικού σου Weetabuddy!


Μέσα από αυτήν την καμπάνια, η Weetabix θέλει να δημιουργήσει στα παιδιά ενθουσιασμό για το πρωινό αλλά και να αντιμετωπίσει άμεσα το θέμα ότι κατά μέσο όρο τα παιδιά ηλικίας 4-10 ετών δεν τρώνε αρκετά φρούτα και φυτικές ίνες, αλλά και στο γεγονός ότι ένα στα έξι παιδιά παραλείπουν το πρωινό. Με την ενθάρρυνση των οικογενειών να γίνουν δημιουργικοί στην κουζίνα φτιάχνοντας τα δικά τους φιλαράκια, η Weetabix εστιάζει τόσο στο χτίσιμο της σύνδεσης της διασκέδασης των παιδιών σε σχέση με το πρωινό τους μπολ όσο και στην ενίσχυση της επιλογής των γονιών να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα νόστιμο και θρεπτικό πρωινό.

Τα Weetabix δεν θυμίζουν σε τίποτα τα πρωινά δημητριακών που ξέρετε. Και αυτό, επειδή το µοναδικό τους σχήµα και μέγεθος αποτελεί την τέλεια µερίδα. Με 95% ευεργετικά συστατικά ολικής άλεσης, αποτελούν εξαιρετική επιλογή πρωινού, στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής και τρόπου ζωής. Το σιτάρι ολικής άλεσης στα Weetabix προσφέρει πλήθος υδατανθράκων - ιδανικό για να σου προσφέρει διαύγεια και ενέργεια, µε πρόσθετη βιταμίνη b1 για υγιή καρδιά, φυλλικό οξύ και σίδηρο. Επίσης, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά. Ο συνδυασμός των Weetabix με φρούτα και ξηρούς καρπούς τα καθιστά ως μία από τις καλύτερες επιλογές για πρωινό.

Επισκεφθείτε τη σελίδα Weetabix Cyprus στο Facebook για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και για να κερδίσετε υπέροχα δώρα! Εσύ ποιο Φιλαράκι Weetabix θα φτιάξεις;

Τα προϊόντα Weetabix διαχειρίζεται η Tryfon Tseriotis LTD. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, η Tryfon Tseriotis είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της στην λιανική αγορά στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top