ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Σενέκη κατά Γεάδη: «Οι ήρωες δεν προσφέρονται για κομματική οικειοποίηση» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυρά Σενέκη κατά Γεάδη: «Οι ήρωες δεν προσφέρονται για κομματική οικειοποίηση» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Απαντά» στον εκπρόσωπο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, το μέλος της ομάδας Κυπριακού του ΔΗΚΟ, Χρίστος Σενέκης.

Ο κύριος Σενέκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «απαντά» στον Γεάδη Γεάδη, επειδή «καυχιέται» πως τα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες φέτος ήταν και πάλι εκεί για να τιμήσουν τη θυσία των Ισαάκ – Σολωμού».

Το μέλος της της ομάδας Κυπριακού του ΔΗΚΟ, αναφέρει στον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ, πως ήταν παρών και στα 22 μνημόσυνα των Ισαάκ – Σολωμού, όπου και κατέθεσε και στεφάνια εκπροσωπώντας οργανώσεις του ΔΗΚΟ, τονίζοντας παράλληλα πως το έπραττε χωρίς διακριτικά του κόμματός του.

Ο Χρίστος Σενέκης, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «οι ήρωες δεν προσφέρονται για κομματική οικειοποίηση. Γιατί οι ήρωες ανήκουν στο σύνολο του κυπριακού λαού, στο σύνολο του Ελληνισμού».

Τέλος λέει στον κύριο Γεάδη, πως θα χαιρόταν να τον δει στο επόμενο μνημόσυνο των ηρώων, χωρίς τη φανέλα του ΕΛΑΜ.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

«Αγαπητέ Γεάδη, εκπρόσωπε Τύπου του ΕΛΑΜ, που καυχιέσαι ότι τα "παιδιά με τις μαύρες μπλούζες φέτος ήταν και πάλι εκεί για να τιμήσουν τη θυσία των Ισαάκ - Σολωμού", ήμουν παρών και στα 22 μνημόσυνα Ισαάκ - Σολωμού. Και στην εκκλησία και στο κοιμητήριο. Πολλές φορές κατέθεσα και στεφάνι, εκπροσωπώντας οργανώσεις του ΔΗΚΟ. Πάντοτε, όμως, χωρίς διακριτικά του κόμματός μου. Όπως και φέτος... Γιατί οι ήρωες δεν προσφέρονται για κομματική οικειοποίηση. Γιατί οι ήρωες ανήκουν στο σύνολο του κυπριακού λαού, στο σύνολο του Ελληνισμού. Γιατί οι κομματικές φανέλες είναι πολύ ευτελείς μπροστά στο μέγεθος της θυσίας τους.

Θα χαρώ, λοιπόν, να σε δω στο επόμενο μνημόσυνο των Ισαάκ - Σολωμού, χωρίς τη φανέλα του ΕΛΑΜ. Να έρθεις εκεί, όχι για να προβάλεις το κόμμα σου, αλλά για να τιμήσεις αποκλειστικά τους ήρωες...»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top