ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΚΑΜΑ: Έπεσε από χαράδρα 70 μέτρων -Τη γλύτωσε από θαύμα με κατάγματα

ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΚΑΜΑ: Έπεσε από χαράδρα 70 μέτρων -Τη γλύτωσε από θαύμα με κατάγματα

Με κατάγματα σε χέρια και πόδια «τη γλύτωσε» νεαρός από τη Λάρνακα, ενώ η κοπέλα που τον συνόδευε δεν τραυματίστηκε, όταν οι μοτοσικλέτα, στην οποία ήταν επιβάτες κατέληξε σε γκρεμό.

«Είχε ευχή» ο 24χρονος οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας και η 20χρονη συνεπιβάτης του, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης 07/08, όταν 24χρονος από τη Λάρνακα και 20χρονη από την Πάφο, επέβαιναν ενοικιαζόμενης μοτοσικλέτας, με την οποία κινούνταν σε χωματόδρομο στην περιοχή Φοντάνα Αμορόζα, από τα Λουτρά της Αφροδίτης με κατεύθυνση τον Ακάμα.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου στην περιοχή «Κακοσκάλι» ο 24χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων.

Η μοτοσικλέτα, ακινητοποιήθηκε σε θάμνους, σε απόσταση 20 περίπου μέτρων από τον δρόμο, ενώ η 20χρονη κοπέλα έπεσε πλησίον της.

Από την άλλη, ο 24χρονος οδηγός κατέληξε σε σημείο βάθους 50 μέτρων από τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και μέλη της Πυροσβεστικής για να ανασύρουν τον τραυματία οδηγό από τη χαράδρα, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό λόγω του δύσβατου του εδάφους.

Έτσι κλήθηκε στη σκηνή άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Λατσιού, όπου παρέλαβαν το νεαρό από τη θάλασσα και τον μετέφεραν στο Λιμανάκι στο Λατσί όπου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου και νοσηλεύεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top