ΑΚΑΜΑΣ: Ζευγάρι Κυπρίων κατέπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων -Επιχείρηση διάσωσης από την Λιμενική

ΑΚΑΜΑΣ: Ζευγάρι Κυπρίων κατέπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων -Επιχείρηση διάσωσης από την Λιμενική

Σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης (07/08), ζευγάρι νεαρών Κυπρίων το οποίο επέβαινε σε τετράτροχη μοτοσυκλέτα στην περιοχή του Ακάμα.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε στην τοποθεσία Κακοσκάλι στον Ακάμα.

Αρχικά η πληροφορία έκανε λόγο για άντρα, ο οποίος έπεσε με την τετράτροχη στην θάλασσα. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ζευγάρι Ελληνοκυπρίων.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η τετράτροχη ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο 24χρονος οδηγός να πέσει στο γκρεμό, ενώ η 20χρονη φίλη του κατάφερε και ανέβηκε στον δρόμο.

Αμέσως κλήθηκε η Λιμενική όπου έσπευσε στο σημείο με σκάφος για να ανασύρει τον 24χρονο οδηγό, αφού είχε πέσει σε θάμνους κοντά στην θάλασσα.

Τον νεαρό ανεσυραν απο το σημειο μελη της Λιμενικής υπό την συνοδεία νοσηλευτή.

Ο 24χρονος επρόκειτο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς για περαιτέρω εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως ο 24χρονος από την Λάρνακα φέρει κάταγμα στο χέρι και το πόδι.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE