Θηριωδία στη Λεμεσό: Έβαλε δηλητήριο και σκότωσε τα ζωντανά – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Θηριωδία στη Λεμεσό: Έβαλε δηλητήριο και σκότωσε τα ζωντανά – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με μια κίνηση κατάφερε να αφαιρέσει τέσσερις ζωές.

Θηριωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, όταν πολίτης, έβαλε δηλητήριο σε χωράφια με αποτέλεσμα τέσσερα σκυλιά να καταναλώσουν το δηλητήριο και να χάσουν τη ζωή τους.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό Άρσος της Λεμεσού όπου πολίτης φωτογράφισε τη σκηνή του εγκλήματος και το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας σωρεία αρνητικών αντιδράσεων από τους χρήστες.

Δείτε τις σκληρές φωτογραφίες:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE