ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική πεντάρα με προσωπικό σόου Ηλία!

Φιλική πεντάρα με προσωπικό σόου Ηλία!

Η ΑΕΛ αντιμετώπισε την Καρμιώτισσα σήμερα (10/8) σε φιλική αναμέτρηση την οποία κέρδισε με 4-0.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Πρόσεκ, Χ. Κυριάκου, Ράσο, Α. Τεϊσέϊρα, Μιχαηλίδης, Φιντέλης, Αντάμοβιτς, Ρομάν, Μαρκόσκι, Μ. Ηλία, Πεχλιβάνης. Στο 17ο λεπτό ο Ιρένε ζήτησε αλλαγή μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!) και την θέση του πήρε ο Μουστάκης.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 34′ με τον Μάριο Ηλία, ενώ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του αλλά και τα δικά του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές για την ΑΕΛ καθώς βγήκαν οι Μαρκόσκι και Μιχαηλίδης και την θέση τους πήραν οι Γερολέμου, Παντελή.

Στο 54ο λεπτό ο Μάριος Ηλία έκανε το 3-0 και έτσι έφτασε στο χατ-τρικ με τον Ρομάν στο 61′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Μάριος Ηλία είπε την τελευταία λέξη και με το τέταρτο (!) προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Κέρκεζ που σε ακόμη ένα φιλικό είδε αρκετά πράγματα και σίγουρ θα κράτησε τις σημειώσεις του. Θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του, στην προσπάθεια που κάνει να είναι έτοιμη η ΑΕΛ με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top