ΤΟΥΡΚΙΑ: Προσφυγή του Αμερικανικού πάστορα σε δικαστήριο

ΤΟΥΡΚΙΑ: Προσφυγή του Αμερικανικού πάστορα σε δικαστήριο

Ο αμερικανός πάστορας, που δικάζεται στην Τουρκία με κατηγορίες για τρομοκρατία, προσέφυγε και πάλι σε τουρκικό δικαστήριο ζητώντας να αρθούν η κατ' οίκον κράτηση και η ταξιδιωτική απαγόρευση που του έχουν επιβληθεί, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του στο πρακτορείο Ρόιτερ.

Στο έγγραφο της προσφυγής, το οποίο είδε το Ρόιτερ, αναφέρεται πως το δικαστήριο πρέπει να σταματήσει οποιεσδήποτε μη νόμιμες πολιτικές παρεμβάσεις και να άρει τις προβλέψεις δικαστικού ελέγχου που έχουν επιβληθεί στον Άντριου Μπράνσον.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE