Τραγωδία σε πανηγύρι: Τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του που τον παρακολουθούσε ως θεατής

Τραγωδία σε πανηγύρι: Τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του που τον παρακολουθούσε ως θεατής

Τραγική κατάληξη είχε πανηγυρί στο Φραντζή Λαμίας όταν υπέστη ανακοπή ο πατέρας του τραγουδιστή που βρισκόταν στο πάλκο.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο 66χρονος έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν ενώ κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τόσο οι παρευρισκόμενοι που γνώριζαν από πρώτες βοήθειες, όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Απαρηγόρητος ο γιος του που δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη η διασκέδαση και η χαρά έγινε θρήνος και βαρύ πένθος.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE