Ψάχνεται για επιθετικό… Εξετάζει την περίπτωση «Πετρο-γκολ»

Ψάχνεται για επιθετικό… Εξετάζει την περίπτωση «Πετρο-γκολ»

Την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής φέρεται να εξετάζει ο Απόλλων Σμύρνης.

Σε σκέψεις για την απόκτηση ενός επιθετικού βρίσκονται οι ιθύνοντες του Απόλλωνα.

Αφορμή το πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας που έχει εμφανίσει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στα φιλικά της προετοιμασίας.

Ένας από τους παίκτες ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κυανόλευκων» είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε πέρυσι στην Super League όπου και αγωνίστηκε με την φανέλα του Πλατανιά στο β΄ μισό του πρωταθλήματος με την περίπτωση του να εξετάζεται.

Σε περίπτωση που τελικά ο Πετρόπουλος επιστρέψει στην ομάδα της Ριζούπολης, θα είναι η τρίτη φορά καθώς είχαν προηγηθεί η σεζόν 2013-14, αλλά και η σεζόν 2016 -17 με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Football League στην Super League.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE