Τελευταία ημέρα για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15

Τελευταία ημέρα για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15

Τελευταία ημέρα σήμερα Παρασκευή 17 Αυγούστου για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 που θα διοργανώσει η ΚΟΠ.

Υπενθυμίζεται ότι για να ληφθεί υπόψη οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα πιο κάτω:

*Να επισυναφθεί με την δήλωση το Πιστοποιητικό Εγγραφής της Ακαδημίας, είτε σαν Σωματείο είτε σαν Εταιρεία, και τα καταστατικά τους.

*Σημειώνεται πως οι ομάδες θα πρέπει να εγγράψουν κανονικά στο σύστημα COMET τις ποδοσφαιρίστριες τους.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Παναγιώτη Κουντουριώτη, στο τηλέφωνο 22352341, στο Τμήμα Πρωταθλημάτων.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE