Το άγνωστο περιστατικό με τον Κόφι Ανάν στην Ιταλία – Με ποιον τον μπέρδεψαν

Το άγνωστο περιστατικό με τον Κόφι Ανάν στην Ιταλία – Με ποιον τον μπέρδεψαν

Ο Κόφι Ανάν έγινε γνωστός για το έργο του ως γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε με Νόμπελ Ειρήνης.

Όσοι όμως δεν γνώριζαν το σπουδαίο έργο του, μπορεί και να τον μπέρδευαν με έναν επίσης πολύ γνωστό ηθοποιό, τον Μόργκαν Φρίμαν.

Όπως αναφέρει η Guardian, ο Κόφι Ανάν αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών το 2006, μετά από 10 χρόνια θητείας.

Τότε, σε ηλικία σχεδόν 70 ετών αποφάσισε μαζί με την δεύτερη σύζυγό του, την Σουηδέζα δικηγόρο, Νάνε Μαρί Λάγκεργκρεν, αποφάσισαν να «δραπετεύσουν» στην Ιταλία για διακοπές 6 εβδομάδων.

Μόλις μετά από μία εβδομάδα, άρχισε να βαριέται και αποφάσισε να πάει να αγοράσει μια εφημερίδα. Ωστόσο, ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα ανδρών που ήθελαν αυτόγραφό του.

Τον είχαν περάσει για τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Μόργκαν Φρίμαν. Ο Ανάν, μη θέλοντας να τους απογοητεύσει, υπέγραψε με το όνομα του Φρίμαν και έφυγε.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE