Θέλει να ρίξει… βόμβα με Γκριεζμάν!

Θέλει να ρίξει… βόμβα με Γκριεζμάν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η Μπάγερν είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν το επόμενο καλοκαίρι!

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ η διοίκηση των Βαυαρών είναι έτοιμη να αλλάξει την μεταγραφική πολιτική της και την επόμενη σεζόν να κάνει το «μπαμ» προσπαθώντας να πάρει στον Μόναχο τον Γάλλο επιθετικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν ορίσει από τώρα τους στόχους για του χρόνου και ο Γκριεζμάν είναι ο διακαής πόθος τους, αν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εξάλλου, ο ποδοσφαιριστής απέρριψε φέτος το καλοκαίρι την εξαιρετική οικονομική πρόταση της Μπαρτσελόνα δηλώνοντας ότι θέλει να συνεχίσει στους «ροχιμπλάνκος» και να γράψει ιστορία στη Μαδρίτη.

Θυμίζεται ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Γκριεζμάν με την Ατλέτικο είναι 200 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

ΥΠΕΞ: «1.200 τόνοι βοήθειας από Κύπρο αναμένουν την αποστολή στη Γάζα»

Την ελπίδα ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα, μέσω του σχεδίου Αμάλθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.