ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κτύπησαν 48χρονο με λοστό στο κεφάλι- Βρήκε 4 Τουρκοκύπριους να κλέβουν στο περιβόλι του

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κτύπησαν 48χρονο με λοστό στο κεφάλι- Βρήκε 4 Τουρκοκύπριους να κλέβουν στο περιβόλι του

Σε κινητοποίηση βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων που φαίνεται να επιτέθηκαν και χτύπησαν άγριο 48χρονο Ελληνοκύπριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας το απόγευμα της Τρίτης 21/8 48χρονος από το χωριό Αγρίδια της επ. Λεμεσού εντόπισε εντός του περβολιού τέσσερα πρόσωπα τα οποία έκλεβαν φρούτα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει λεκτική αντιπαράθεση που όμως γρήγορα ξέφυγε με αποτέλεσμα οι τέσσερις που φαίνεται να είναι Τουρκοκύπριοι να άρπαξαν το λοστό που κρατούσε για να τους εκφοβίσει και να τον χτυπούν με αυτόν στο κεφάλι, πριν τραπούν άτακτα σε φυγή.

Ο 48χρονος κατάφερε, παρά τα τραύματά του, να ειδοποιήσει φιλικό του πρόσωπο το οποίο έσπευσε στο σημείο και εντόπισε τραυματισμένο το φίλο του ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπερούντας και στη συνέχεια λόγω των σοβαρών τραυμάτων του στο κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι τέσσερις δράστες αναζητούνται στη γύρω περιοχή με την Αστυνομία να ψάχνει συγκεκριμένο όχημα, χρώματος ασημί με το οποίο διέφυγαν οι Τουρκοκύπριοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE