ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Άμεση σύγκληση Επιτροπής Παιδείας Βουλής ζητά η Χαραλαμπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Άμεση σύγκληση Επιτροπής Παιδείας Βουλής ζητά η Χαραλαμπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Να αναλάβει της ευθύνες που του αναλογούν στα θέματα της Παιδείας καλεί το Κοινοβούλιο, η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαλαμπίδου, ζητεί την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Συγκεκριμένα η κυρία Χαραλαμπίδου, αναφέρει πως είναι «απαράδεκτο να έχουμε πάρει φωτιά στην Παιδεία και οι συνάδελφοι της Επιτροπής Παιδείας να αρνούνται το αίτημα των δικών μας Βουλευτών για άμεση σύγκλιση της Επιτροπής Παιδείας».

Παράλληλα η κυρία Χαραλαμπίδου, ζητά και την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής για να γίνει η σύγκληση.

Πέραν τούτου εκτοξεύει και πυρά κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού, καθώς αναφέρει πως «δεν μπορεί όλα τα κόμμα πλην ΔΗΣΥ, να ζητούν σύγκληση της Επιτροπής Παιδείας και βρίσκονται αντιμέτωποι με πεισματική άρνηση του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.