Η Ρόντικα Καρογιάν ποζάρει με την σύντροφο του γοητευτικού της γιου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ρόντικα Καρογιάν ποζάρει με την σύντροφο του γοητευτικού της γιου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ρόντικα Καρογιάν ποζάρει με τον σύζυγό της, τον λατρεμένο της γιο και την σύντροφό του. 

Η σύζυγός του Μάριου Καρογιάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μιαν υπέροχη φωτογραφία της οικογένειάς της από ένα γάμο όπου βρέθηκαν.

Η Ρόντικα Καρογιάν ποζάρει με τον σύζυγό της, τον γιο της και την σύντροφό του και σχολιάζει στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Ευτυχισμένη οικογένεια, δυνατά συναισθήματα, μαγικές στιγμές". 

Ομολογουμένως η φωτογραφία είναι καταπληκτικά κι εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τον συνδυασμό των χρωμάτων, μιας και η Ρόντικα με την σύντροφό του γιου της φορούν το ίδιο χρώμα φόρεμα και ο Μάριος Καρογιάν με τον γιο της αντίστοιχα επέλεξαν να εμφανιστούν με μπλε κουστούμια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE