Λουκέτο στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης!

Λουκέτο στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης!

Με λουκέτο και πρόστιμο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Βέρτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος», ύστερα από ελέγχους που έγιναν στο κέντρο διασκέδασης Οραμα όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης από τις 10 Αυγούστου, διαπιστώθηκε ότι στο κέντρο υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες έως και 50% του προβλεπόμενου από την άδεια λειτουργίας.

Ειδικότερα, το πρώτο σαββατοκύριακο στο κέντρο βρίσκονταν 1.400 θαμώνες, έναντι 975 που προβλέπει η άδεια, ενώ το δεύτερο 1.120. Παράλληλα, ανακάλυψαν ότι ότι χρησιμοποιούσαν το διπλανό οικόπεδο ως πάρκινγκ χωρίς άδεια, παράνομη λειτουργία φωτεινών πινακίδων -που συνιστούν κίνδυνο για την κυκλοφορία- και σειρά άλλων παραβάσεων.

Συνεπώς, το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ζήτησε ανάκληση της άδειας λειτουργίας και τη σφράγιση της επιχείρησης, με βασικό αιτιολογικό τους υπεράριθμους πελάτες, επισημαίνοντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους σε περίπτωση ανάγκης.

Για την υπόθεση συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ υποβλήθηκε και πρόστιμο 84.000 ευρώ για τις φωτεινές πινακίδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE