ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μονόδρομος η νίκη, όχι μόνο για το τρίποντο, αλλά και για να βάλει τέλος στη… μουρμούρα!

Μονόδρομος η νίκη, όχι μόνο για το τρίποντο, αλλά και για να βάλει τέλος στη… μουρμούρα!

Να ξεκινήσει νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα, είναι ο μοναδικός στόχος της Ανόρθωσης στον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο (26/08, 19:00).

Η «Μεγάλη Κυρία» ενισχύθηκε σημαντικά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με αρκετές δαπανηρές κινήσεις και θέλει να στείλει από νωρίς το μήνυμα, πως ο πρόωρος και… σοκαριστικός αποκλεισμός από τη Λάτσι Αλβανίας, ήταν απλά μία κακή παρένθεση.

Στόχος άλλωστε της ομάδας της Αμμοχώστου στο νέο πρωτάθλημα, δεν είναι απλά η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου όπως πέρσι, αλλά να πλασαριστεί ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία και γιατί όχι, να διεκδικήσει και τον τίτλο, όπως άλλωστε το επιβάλλει η ιστορία της.

Η Ανόρθωση προβλημάτισε στο τελευταίο της φιλικό απέναντι στην ΑΕΛ (με αποτέλεσμα μία μεγάλη μερίδα του κόσμου της να ξεκινήσει τη γκρίνια), όμως αυτό το παιχνίδι ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και άπαντες στο «Αντώνης Καράς» είναι βέβαιοι πως το βράδυ της Κυριακής στο Μακάρειο, θα ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα τους και θα στείλουν ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έχοντας φυσικά ακόμα, πολλά περιθώρια βελτίωσης μέχρι να μπορέσουν να φτάσουν στο… πικ της απόδοσης τους, ενώ υπάρχουν και σημαντικές ελλείψεις λόγω τραυματισμών, συν το ότι κάποιοι παίκτες «κλειδιά» είτε είναι ανέτοιμοι τη δεδομένη στιγμή, είτε δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ισραηλινός τεχνικός πάντως δεν ψάχνει δικαιολογίες, αλλά έχει προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα γίνεται γι΄ αυτό το ματς και έχει επίσης «σκανάρει» αρκετά τον αντίπαλο, παρότι δεν έχει δώσει ακόμα επίσημο παιχνίδι φέτος η ομάδα της Κατωκοπιάς, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες πλην των ευρωπαίων, όμως γνωρίζει αρκετά για το έμψυχο δυναμικό της Δόξας και έχει καταστρώσει τα αγωνιστικά του πλάνα, για να μπορέσει να φύγει από τη Λευκωσία με το διπλό.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Λαβόρδε και Κοφί, με τον Γάλλο αμυντικό να αποκομίζει πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της Παρασκευής (24/08). Τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Στρούνα στο αρχικό σχήμα, το οποίο δεν αποκλείεται να κρύβει και 1-2 εκπλήξεις.

Επίσης, πρώτος υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί βασικός ο Ντουγκλάο, είναι ο Κάτσαρ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top