ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων - Θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας

Εργασίες σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων - Θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας

Τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας – Λεμεσού και Πάφου – Λεμεσού θα είναι κλειστά την Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή για εργασίες για απομάκρυνση σκυβαλλοσακούλλων  και συντήρησης οδικού φωτισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 28/8/2018 και την Τετάρτη 29/8/2018, μεταξύ των ωρών 06:30 – 16:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την Αλάμπρα μέχρι τη Σκαρίνου, θα εκτελούνται εργασίες για απομάκρυνση σκυβαλλοσακούλλων  από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου, με  κατεύθυνση προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Ακόμη, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 31/8/2018, μεταξύ των ωρών 08:00 – 13:00, σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου Α6 Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Κυκλικό Κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top