ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού στην συνοικία Αναβαργού ανακοινώνει ο Δ. Πάφου

Εκστρατεία καθαριότητας και ευπρεπισμού στην συνοικία Αναβαργού ανακοινώνει ο Δ. Πάφου

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας του για βελτίωση της εικόνας της πόλης με έμφαση στην καθαριότητα και την ευταξία, συνεργεία του θα προβούν  σε μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού και ευπρεπισμού της Συνοικίας Αναβαργού.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο  πλαίσιο της εκστρατείας που θα διεξαχθεί  από τις  10 Σεπτεμβρίου  θα απομακρυνθούν παντός είδους άχρηστα υλικά και αντικείμενα (περιλαμβανομένων εμπορευματοκιβωτίων και εγκαταλελειμμένων οχημάτων) που βρίσκονται διάσπαρτα σε οικόπεδα και άλλους ανοιχτούς χώρους, θα κατεδαφιστούν υποστατικά, παραπήγματα και άλλες κατασκευές από ευτελή υλικά που ανεγέρθηκαν αυθαίρετα σε οικόπεδα, άλλους ανοικτούς χώρους και δημόσιους χώρους πρασίνου.

Επίσης , θα μετακινηθούν κλουβιά σκύλων, οικόσιτων ζώων και πτηνών και θα γίνει καθαρισμός – ευπρεπισμός των δημοσίων χώρων πρασίνου. 

Ο Δήμος Πάφου καλεί όλους τους κατοίκους ή κατόχους / ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων στη Συνοικία Αναβαργού, όπως μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2018 απομακρύνουν όλα τα άχρηστα υλικά από τους χώρους που κατέχουν και κατεδαφίσουν όλες τις παράνομες κατασκευές που έγιναν σε οικόπεδα, ανοικτούς χώρους και δημόσιους χώρους πρασίνου. 

Τονίζεται με έμφαση ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση, ο Δήμος θα επέμβει για την άρση κάθε οχληρίας χωρίς να φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια υλικών που βρίσκονται στους εν λόγω χώρους, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top