ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προκαλούν… ΖΑΛΗ: Οι 10 ποδοσφαιριστές… πολυτελείας που είναι χωρίς ομάδα!

Προκαλούν… ΖΑΛΗ: Οι 10 ποδοσφαιριστές… πολυτελείας που είναι χωρίς ομάδα!

Ονόματα που θα προκαλούσαν «ζάλη» αν έρχονταν για οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα…

Έμειναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και ήδη έχουν πολλές προτάσεις στα «χέρια» τους, καθώς είναι…περιζήτητοι!

Ίσως να φαντάζει δύσκολο να τους δούμε στην χώρα μας, αλλά οι «μεγάλοι» έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι μπορούν να κάνουν το λεγόμενο «μπαμ». Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τον Βούλγαρο άσο να έρχεται στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να προσφέρει τα αναμενόμενα, για διάφορους λόγους.

Αυτοί είναι οι…top 10:

Κλαούντιο Μαρκίζιο: Ο Ιταλός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους και ήδη έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα ενδιαφέρον για τον πολύπειρο μέσο έχει εκδηλώσει και η Παρί Σεν Ζερμεν. Είναι μια περίπτωση που δεν χρειάζεται συστάσεις, παρόλα αυτά κρίνεται «αλμυρό» για τα μέρη μας.

Τζον Τέρι: Ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι που την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας με την φανέλα της Άστον Βίλα ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Ακόμα και στα 37 του αποτελεί μια αξιόλογη λύση για το κέντρο της άμυνας, καθώς διαθέτει τεράστια εμπειρία.

Γιάγια Τουρέ: Ο 35χρονος έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτυ καθώς δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε από την ομάδα. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα είναι γνωστός και από το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Λέτε να κάνουν το «μπαμ» οι «ερυθρόλευκοι» και να φέρουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και πάλι στο λιμάνι;

Σαμίρ Νασρί: Κατηγορήθηκε για χρήση απαγορευμένης ουσίας και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, με την επιστροφή του στα γήπεδα να αναμένεται τον Νοέμβρη που τελειώνει και η τιμωρία που του είχε επιβληθεί. Το ταλέντο του 31χρονου είναι δεδομένο και το βιογραφικό του «βαρύ», έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτυ.

Μπεν Αρφά: Το όνομα του Γάλλου ποδοσφαιριστή έχει συνδεθεί πολλές φορές με τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να γίνει ποτέ κάτοικος Πειραιά. Ο 31χρονος είχε κάνει το «ξεπέταγμά» του στην Νιουκαστλ «τρελαίνοντας» όλη την Ευρώπη με τις ικανότητές του, κάτι που «ανάγκασε» άλλωστε την Παρί Σεν Ζερμέν να επενδύσει πάνω του. Η καριέρα του πήρε την κατηφόρα, αν και «αναγεννήθηκε» ποδοσφαιρικά με τον δανεισμό του στην Νις. Σίγουρα μια αξιόλογη επιλογή για κάποια ομάδα που ψάχνει μια ποιοτική λύση στην επίθεση.

Πατρίς Εβρά: Τα λόγια περιττά. Παίκτης με τεράστια εμπειρία από την Premier League. Γνωστός από το επιτυχημένο πέρασμά του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η περασμένη σεζόν τον βρήκε στην Γουέστ Χαμ. Ακόμα και στα 37 του παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο και είναι στην μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων.

Τζουζέπε Ρόσι: Οι τραυματισμοί του του στέρησαν μια «λαμπρή» καριέρα. Ο Ιταλός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Τζένοα και στα 31 του ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Λατσίνα Τραορέ: Ο όχι και τόσο γνωστός ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Αμιάν. Το ύψος του είναι αυτό που τον διακρίνει, βοηθώντας τον να «κυριαρχεί» στο γήπεδο. Στα 28 του χρόνια το «τανκ» όπως τον χαρακτηρίζουν «ψάχνεται» για την νέα ποδοσφαιρική του «στέγη».

Μπακαρί Σάκο: Μετά από τρία χρόνια στην Κρίσταλ Πάλας ο έμπειρος αμυντικός είναι χωρίς ομάδα. Ο 30χρονος έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του, κυρίως από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας.

Κλάουντιο Γιάκομπ: Έληξε το συμβόλαιό του με την Γουέστ Μπρομ με τον Αργεντινό μέσο να περιμένει μια πρόταση που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Πιθανότατα να παραμείνει σε επίπεδο Premier League.

Πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Την πρόθεση όπως διορίσει ποινικούς ανακριτές για χειρισμό της υπόθεσης στραγγαλισμού του Θανάση Νικολάου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top