ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα λεωφορεία από τα κατεχόμενα στο Χαλά Σουλτάν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερα λεωφορεία από τα κατεχόμενα στο Χαλά Σουλτάν

Προσκύνημα στο τέμενος Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα πραγματοποιούν περίπου 350 προσκυνητές από τα κατεχόμενα, με την ευκαιρία των εορτασμών του Κουρμπάν Μπαϊράμ.

Λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί 4 λεωφορεία με περίπου 350 προσκυνητές, με τη συνοδεία της Αστυνομίας, έφτασαν στη περιοχή του τεμένους.
 
Στη περιοχή της Αλυκής Λάρνακας βρίσκονταν από νωρίς το πρωί μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας και της ΜΜΑΔ για την ομαλή διέλευση των λεωφορείων.

Αρκετοί ήταν οι ξένοι επισκέπτες που με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μετέβησαν στη περιοχή για επίσκεψη, ωστόσο οι επί καθήκοντι αστυνομικοί τους ενημέρωναν ότι το τέμενος ήταν κλειστό λόγω της επίσκεψης μεγάλου αριθμού προσκυνητών.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία υπολογίζεται ότι γύρω στις 14:00 τα λεωφορεία με τους προσκυνητές θα αναχωρήσουν από το τέμενος με προορισμό τη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι ούτε και φέτος επιτράπηκε στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να προσεγγίσουν το χώρο του τεμένους.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top