ΕΡΧΕΤΑΙ κι ο γκολκίπερ… Το θετικό στοιχείο του Μπεσσάτ

ΕΡΧΕΤΑΙ κι ο γκολκίπερ… Το θετικό στοιχείο του Μπεσσάτ

O Γάλλος αριστερός μπακ Bενσάντ Μπεσσάτ έρχεται στην Κύπρο, για υπογράψει συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Έχει ένα θετικό ο συγκεκριμένος παίχτης, αν κοιτάξετε το βιογραφικό του (ΕΔΩ). Δεν έχει αλλάξει πολλές ομάδες, μόλις 4 στην καριέρα. 

Αν θα κάνει ικανοποιητικά τη δουλειά που τον θέλουν, θα φανεί στην πορεία. 

Προσεχώς κλείνει και τερματοφύλακας στην Κυρία. Τη… πράξη θα την κάμει ο ίδιος Κύπριος μάνατζερ (που φέρνει τον Μπεσσάτ), όπως πληροφορείται η στήλη. 

Είναι κρίσιμη απόφαση και του κίπερ, επειδή ψάχνουν παίχτη που θα… φορέσει τα γάντια που άφησε ο Αρούς. Στα λίγα ματς που έπαιξε (μόλις δυο επίσημα) ο τραυματίας Φιλγκέιρας, δεν είχε δώσει ενθαρρυντικές υποσχέσεις. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE