ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΟΦΙΝΟΥ: Αιτητής ασύλου επιτέθηκε σε γυναίκα λειτουργό – Δεύτερος τράβηξε μαχαίρι

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΟΦΙΝΟΥ: Αιτητής ασύλου επιτέθηκε σε γυναίκα λειτουργό – Δεύτερος τράβηξε μαχαίρι

Τρόμος στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοφίνου όταν αιτητής ασύλου επιτέθηκε σε γυναίκα λειτουργό του Κέντρου Φιλοξενίας και είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση και δεύτερου προσώπου ο οποίος τράβηξε μαχαίρι κατά της λειτουργού και των φρουρών που βρίσκονταν στο σημείο.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε, αιτητής ασύλου επιτέθηκε σε γυναίκα λειτουργό του Κέντρου Φιλοξενίας Κοφίνου επειδή δεν του παραχωρούσε εισιτήριο χωρίς πρώτα να ακολουθηθεί η ενδεδειγμένη διαδικασία.

Το συμβάν σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30/08, ενώ πιο συγκεκριμένα ο εν λόγω άντρας όρμησε στη νεαρή λειτουργό εντός του γραφείου ζητώντας εξηγήσεις και απαιτώντας το εισιτήριο. 

Ακολούθως, ο άντρας προχώρησε στην αυλή, με τη λειτουργό να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ωστόσο, δεύτερος άντρας ο οποίος ήταν μεθυσμένος άρπαξε μαχαίρι και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος της.

Τότε, όπως πληροφορείται το ThemaOnline φρουροί ιδιωτικής εταιρείας προσέτρεξαν για να προστατεύσουν τη νεαρή με την ένταση να κλιμακώνεται, αφού ορισμένοι άλλοι αιτητές ασύλου πήραν το μέρος του επιτιθέμενου. Να σημειώσουμε πως προς βοήθεια της λειτουργού και των φρουρών προσέτρεξαν πολλοί άλλοι αιτητές ασύλου ώστε να τους προφυλάξουν από τον εν λόγω άντρα και τις απειλητικές του διαθέσεις, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οποιοσδήποτε.

Αξίζει να αναφερθεί πως για το επεισόδιο ενημερώθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη της βρέθηκαν άμεσα στο σημείο ώστε να διαφυλάξουν τη σωματική ακεραιότητα των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο.

Το επεισόδιο διερευνά ο τοπικός αστυνομικός σταθμός ο οποίος προχώρησε στη λήψη καταθέσεων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι και λειτουργοί του Κέντρου Φιλοξενίας Κοφίνου διατρέχουν άμεσο κίνδυνο κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top