ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΟΦΙΝΟΥ: Και δεύτερη υπόθεση εναντίον του 51χρονου Κούρδου

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΟΦΙΝΟΥ: Και δεύτερη υπόθεση εναντίον του 51χρονου Κούρδου

Στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2018, θα παραμείνει ο Κούρδος ηλικίας 51 ετών, που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (30/8) στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου, όταν ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, πρόταξε μαχαίρι σε λειτουργό του Κέντρου.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή (31/8) από την Αστυνομία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου έγινε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.
 
Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου διέταξε όπως ο ύποπτος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2018, ημερομηνία κατά την οποία θα εκδικαστεί η εναντίον του υπόθεση.
 
Την ίδια ημέρα θα εκδικαστεί και δεύτερη υπόθεση εναντίον του υπόπτου που αφορά παρόμοια αδικήματα που διέπραξε την 1η Ιουνίου 2018 στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.
 
Συγκεκριμένα τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο ύποπτος είναι οπλοφορία και απειλή προς διέγερση τρόμου, μαχαιροφορία από μεθυσμένο πρόσωπο, μεταφορά επιθετικού οργάνου, μέθη και ανησυχία, κοινή επίθεση εναντίον φρουρού ασφαλείας, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη, επίθεση εναντίον αστυνομικών και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE