ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα πολυτελείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα πολυτελείας

Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου 01/09 όχημα πολυτελείας στη Λεμεσό.

Γύρω στις 05:50 το πρωί του Σαββάτου 01/09, όχημα μάρκας Porsche Cayenne, ιδιοκτησίας 26χρονης, ζώστηκε στις φλόγες.

Άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, όπου κατέσβησαν τη πυρκαγιά, ενώ στη σκηνή έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας.

Όπως πληροφορούμαστε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με την ιδιοκτήτρια του οχήματος να αναφέρει πως δεν υποψιάζεται κανένα ούτε έχει διαφορές με κάποιο πρόσωπο.

Ιωάννα Μάντζιηπα

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα είπε με τον Πρωθυπουργό της Κίνας - Εκτίμηση για στρατηγική σχέση και στήριξη στο Κυπριακό

ΠτΔ: Τα είπε με τον Πρωθυπουργό της Κίνας - Εκτίμηση για στρατηγική σχέση και στήριξη στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, στη Νέα Υόρκη, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Επικεφαλής του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Li Qiang, κατά τη διάρκεια της οποίας επαναβεβαίωσαν το πολύ καλό επίπεδο των διμερών σχέσεων και εξέφρασαν τη κοινή τους βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο χωρών, με έμφαση στους τομείς των επενδύσεων, του εμπορίου, της ναυτιλίας, του τουρισμού, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.