Τραγικό! Οικιακή βοηθός μαχαίρωσε τέσσερις κατοίκους στην Μάντοβα της Ιταλίας

Τραγικό! Οικιακή βοηθός μαχαίρωσε τέσσερις κατοίκους στην Μάντοβα της Ιταλίας

Γυναίκα με ψυχικά προβλήματα, ηλικίας 58 ετών, οικιακή βοηθός με καταγωγή από την Πολωνία, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τέσσερις κατοίκους σε προάστιο της πόλης Μάντοβα, στην βόρεια Ιταλία.

Μια 54χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, υπέκυψε πριν λίγο στα τραύματά της. Η κατάσταση των άλλων τριών θυμάτων της επίθεσης, δεν προκαλεί ανησυχία.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε μέσα σε μουσείο παιχνιδιών, στο οποίο εργαζόταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της. Οι άλλες τρείς, στον δρόμο, σε μικρή απόσταση.

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Σύμφωνα με τον αστυνομικό που την συνέλαβε, από το βλέμμα της, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η ψυχική της κατάσταση είναι σοβαρά διαταραγμένη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE