Χαμός στην Λευκωσία με περιπολικά της Αστυνομίας – «Παρέλυαν» οι δρόμοι – VIDEO

Χαμός στην Λευκωσία με περιπολικά της Αστυνομίας – «Παρέλυαν» οι δρόμοι – VIDEO

Γύρω στα 20 περιπολικά, κινούνταν σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας το απόγευμα της Κυριακής (2/9) με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή της τροχαίας κίνησης στα σημεία.

Τα περιπολικά συνόδευαν τον Ινδό Πρόεδρο Ram Nath Kovind, ο οποίος έφθασε στην Κύπρο το μεσημέρι της Κυριακής (2/9) για επίσημη επίσκεψη.

Από το χώρο των επισήμων του αεροδρομίου Λάρνακας υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη με άνδρες του αεροδρομίου, της ΑΔΕ Λάρνακας και της ΜΜΑΔ.

Ο Πρόεδρος της Ινδίας έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Λάρνακας, υποδέχθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης.

Μάλιστα, η ισχυρή αστυνομική δύναμη, τον συνόδευσε μέχρι και την Λευκωσία όπου θα διανυχτερεύσει μέχρι το πρωί της Δευτέρας (3/9) όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Ινδίας στο Προεδρικό Μέγαρο και θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τον οποίο θα υπογράψει αριθμό συμφωνιών.

Τα 20 περίπου περιπολικά, το ασθενοφόρο και πυροτεχνουργός που συνόδευσαν τον κ. Kovind στην Λευκωσία, πέρασαν από πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να προκύψει πρόβλημα με την τροχαία κίνηση.  

Το βίντεο είναι από την στιγμή που τα περιπολικά κινούνταν στην περιοχή Έγκωμης:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE