ΚΟΣΜΟΣ

Έπαθε σοκ η 19χρονη- Αγόρασε παπούτσια από το eBay και δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα

Έπαθε σοκ η 19χρονη- Αγόρασε παπούτσια από το eBay και δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπη μια 19χρονη φοιτήτρια στη Βρετανία. Αγόρασε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μέσω του eBay και όταν αυτά έφτασαν στα χέρια της άνοιξε το κουτί με ανυπομονησία.

Έλα όμως που μέσα στο ζευγάρι με τα παπούτσια, κρυβόταν ένας φάκελος που όταν τον άνοιξε έπαθε σοκ, όπως ομολογεί η ίδια. «Σε ένα από τα παπούτσια βρήκα μέσα σε φάκελο, στο οποίο ήταν κρυμμένες 1000 λίρες» δήλωσε στην Βρετανική «METRO» η Ella Gilman και μετά το αρχικό σοκ, επικοινώνησε αμέσως με την κοπέλα, από την οποία αγόρασε τα παπούτσια.

"Δεν πέρασαν 25 λεπτά και τo μεγάλο χρηματικό ποσό γύρισε στο λογαριασμό μου", δηλώνει η Laura Hazeldine, η οποία προηγουμένως είχε αποφασίσει όπως πουλήσει τα αθλητικά παπούτσια της έφηβης κόρης της στην 19χρονη Εlla.

«Είχα κρύψει τα χρήματα μέσα στα παπούτσια, αλλά το είχα ξεχάσει και τα θεωρούσα χαμένα» δηλώνει η Laura που συγκινήθηκε από την πρωτοβουλία της 19χρονης να της τα επιστρέψει. Σημαίνει πολύ περισσότερο από το να μου στείλει τα λεφτά δηλώνει η Laura, η οποία πίστεψε ξανά σε αξίες της ζωής που νόμιζε πως είχαν χαθεί.

«Μακάρι να ήμουν πλούσια και να μπορούσα να κάνω περισσότερα για την Ella» δηλώνει η Laura που ως ένδειξη ευγνωμοσύνης έστειλε πίσω στην 19χρονη, τα λεφτά που πλήρωσε για τα παπούτσια μαζί με κάποια κουπόνια, ενώ θέλει να επικοινωνήσει με το πανεπιστήμια που φοιτά η νεαρή, ώστε όλοι να μάθουν πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είναι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top