ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα 59 ετών κατηγορείται ότι υποχρέωσε σε συνουσία τον 14χρονο γιο φίλης της! Τους έπιασε στα πράσα η γιαγιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γυναίκα 59 ετών κατηγορείται ότι υποχρέωσε σε συνουσία τον 14χρονο γιο φίλης της! Τους έπιασε στα πράσα η γιαγιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έχει να αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη στη Σκωτία. Πρόκειται για καταγγελία 14χρονου και της οικογένειας του ότι 59χρονη βίασε τον ανήλικο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους με την γυναίκα όμως να αρνείται κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σκωτία η 59χρονη είχε μεταβεί με τη φίλη της, τον 14χρονο γιο της καθώς και τη γιαγιά του μικρού για διακοπές στην Ίμπιζα όταν ένα βράδυ μετά έξοδο για ποτό και επιστροφή στο ξενοδοχείο τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν.

Η 59χρονη Γκέιλ Ντίκινσον  κατηγορείται ότι έδωσε αλκοόλ στον 14χρονο και την ώρα που όλοι πήγαν για ύπνο του επιτέθηκε άσεμνα, αναγκάζοντας τον να προχωρήσουν σε στοματικό έρωτα και στη συνέχεια σε σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα όπως αναφέρεται η γιαγιά του ανηλικου τους έπιασε στα «πράσα» αφού άκουσε θόρυβο στο σαλόνι και άκουσε την 59χρονη να λέει στον μικρό: «Έχεις ωραίο πακέτο εκεί κάτω..»

Αφού τους ζήτησε να πάνε στα δωμάτια τους και να κάνουν ησυχία συνέχισε να ακούει φασαρία από το μπαλκόνι όταν τραβώντας την κουρτίνα είδε την Ντίκινσον και τον ανήλικο να συνευρίσκονται ερωτικά και την 59χρονη να του λέει: «Η μητέρα σου νομίζει οτι είσαι παιδί, αλλά εγώ βλέπω οτι είσαι αγόρι».



Την επόμενη μέρα αφού το ανέφερε στην κόρη της, έδιωξαν την Ντίκινσον από το δωμάτιο και κατήγγειλαν την υπόθεση στη δικαιοσύνη με το δικαστήριο πλέον να είναι αρμόδιο για να κρίνει τι έγινε.

Από την πλευρά της η 59χρονη αρνείται τα πάντα και δηλώνει μάλιστα πως ο ανήλικος της όρμησε και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό ενώ στη συνέχεια την κυνηγούσε μέσα στο δωμάτιο ώστε να ολοκληρώσουν και αυτήν τον απωθούσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top