ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΑΡΑ τα έκανε στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο ο Αργυρού!

ΜΑΝΤΑΡΑ τα έκανε στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο ο Αργυρού!

Αρνητικός πρωταγωνιστής του φιλικού αγώνα της περασμένης Παρασκευής στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΠΟΕΛ ήταν ο Ανδρέας Αργυρού.  Πρόκειται για τον γιο του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου, Μιχάλη Αργυρού.

Ο Ανδρέας Αργυρού δεν απέφυγε τα λάθη ούτε και στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι και μάλιστα η στήλη μαθαίνει πως πέρα αυτών που ήταν στις κερκίδες του Μακαρείου Σταδίου, γελούσαν για κάποιες αποφάσεις του Κύπριου διαιτητή και αυτοί που ήταν στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου Σταδίου.

Όσο πάει και σύμφωνα με την εικόνα που δείχνει, κακά τα ψέματα, δεν του πάει η στολή και η σφυρίχτρα του Ανδρέα Αργυρού, αλλά ο ίδιος δεν παύει από το να έχει γερές… πλάτες και να συνεχίζει να είναι ρεφ αγώνων στα Κυπριακά γήπεδα, παρά τις κάκιστες διαιτησίες του, ακόμη και σε φιλικά παιχνίδια.

Δείτε εδώ παλαιότερο δημοσίευμά μας: Η οικογενειακοκρατία καλά κρατεί!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top