ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολισθήσεις και χαμηλή ορατότητα στην περιοχή Τροόδους

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολισθήσεις και χαμηλή ορατότητα στην περιοχή Τροόδους

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σε δρόμους στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους, στην Λεμεσό και Μόρφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω έντονης βροχόπτωσης στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Μόρφου, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών στους πιο κάτω δρόμους, ενώ η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι χαμηλή.

Συγκεκριμένα, στους δρόμους Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σε διάφορα σημεία στο οδόστρωμα.

Στο δρόμο Αμιάντου – Καρβουνά, καθώς και στους πιο πάνω δρόμους, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι χαμηλή λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Στο δρόμο Κακοπετριάς – Καρβουνά επικρατεί πυκνή ομίχλη και έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς να είναι επικίνδυνα χαμηλή.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, έχοντας αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και όπως παρέχουν προτεραιότητα σε εξ αντιθέτου διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ώρα ενημέρωσης 13.20μ.μ. της Κυριακής (9/9).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE