ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στα χέρια της Διυπουργικής Επιτροπής η θέση των εκπαιδευτικών οργανώσεων

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στα χέρια της Διυπουργικής Επιτροπής η θέση των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Δια χειρός στα χέρια του Προέδρου της Διυπουργικής Επιτροπής που όρισε το Υπουργικό Συμβούλιο για να διαχειριστεί τη κρίση στην Παιδεία, Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, είναι η κοινή θέση των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ,ΠΟΕΔ,ΟΛΤΕΚ, επί του κειμένου συμφωνίας που τους απέστειλε η Κυβέρνηση το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , την επιστολή με τη θέση των εκπαιδευτικών οργανώσεων παρέδωσε στον Υπουργό Παιδείας, ο οποίος θα την διαβιβάσει στα υπόλοιπα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής, αλλά και στο Προεδρικό, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτου συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕΔ Χάρη Χαραλάμπους.
 
Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αναμένουν την απάντηση της Κυβέρνησης, με βάση την οποία θα λάβουν και την τελική τους απόφαση κατά τις αυριανές συνεδρίες που θα έχει η κάθε μια ξεχωριστά με τα συμβούλια τους. 
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θεωρούν ότι η τελευταία εισήγηση της Κυβέρνηση της 6ης Σεπτεμβρίου μπορεί να αποτελέσει την μοναδική λύση και της αξιοποίησης της πίστωσης χρόνου.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top