ΚΟΣΜΟΣ

«Η Νικόλ από χθες βράδυ…» Φοιτητής έστειλε μήνυμα σε όλες τις κοπέλες του πανεπιστημίου για να βρει αυτή που γνώρισε και ερωτεύτηκε

«Η Νικόλ από χθες βράδυ…» Φοιτητής έστειλε μήνυμα σε όλες τις κοπέλες του πανεπιστημίου για να βρει αυτή που γνώρισε και ερωτεύτηκε

Νεανικός ενθουσιασμός, έρωτας κεραυνοβόλος, ή κάτι άλλο. Ότι και να οδήγησε τον νεαρό φοιτητή στο να αναζητήσει μια κοπέλα που γνώρισε σε έξοδο του, τον έκανε viral όχι μόνο στο πανεπιστήμιο αλλά και σε όλο το διαδίκτυο.

Πρόκειται για τον Carlos Zetina, φοιτητή του Πανεπιστημίου Calgary στον Καναδά ο οποίος βρήκε ένα…εμφάνταστο τρόπο να αναζητήσει την Νικολ που γνώρισε, αλλά το τηλέφωνο που του έδωσε δεν ήταν το σωστό.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες αφού άφησε τη Νικολ και μια φίλη της στο σπίτι τους, ζήτησε από την νεαρή το τηλέφωνο της, ωστόσο κάποιο ψηφίο θα είχε γράψει λάθος, έτσι θεώρησε σωστό να στείλει μήνυμα σε όλες τις κοπέλες με το όνομα Νικολ που φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο για να την εντοπίσει ξανά.

To e-mail του, έφτασε σε 246 κοπέλες, μόνο που καμιά απ’ αυτές δεν ήταν η Νικολ της καρδιάς του, μιας και η συγκεκριμένη φοιτήτρια ήταν σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών και το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο δεν περιλαμβανόταν στη λίστα.

Χάρη όμως σε μια κοπέλα με το ίδιο όνομα που συγκινήθηκε με την ιστορία του και δημιούργησε το γκρουπ «Η Νικόλ από χθές βράδυ» η ιστορία του έγινε viral και έφτασε μέχρι και τα αυτιά της πρωταγωνίστριας  η οποία δήλωσε ότι έδωσε το σωστό τηλέφωνο στον Carlos, ο οποίος πρέπει να έκανε λάθος σε κάποιο ψηφίο.

Δεν ξέρουμε πιο τέλος θα έχει η ρομαντική ιστορία του νεαρού "Ρώμαίου", η Νικόλ πάντως δηλώνει ότι θα ήθελε να βγει μαζί του ραντεβού για καφέ, αρχικά όμως σαν φίλοι.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top