Κύπριος επώνυμος στην Ευριπίδου: «Σταμάτα να τρως θα γίνεις όπως την κατσέλλα» - VIDEO

Κύπριος επώνυμος  στην Ευριπίδου: «Σταμάτα να τρως θα γίνεις όπως την κατσέλλα» - VIDEO

Η συνάντηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου με τον Κύπριο επώνυμο άκρως εποικοδομητική.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου κατά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Όλα Καλά» καταπιάστηκε με μια καλοκαιρινή ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη στο instagram, όπου ο Κύπριος επιχειρηματίας έδινε συμβουλές, με τον δικό του πάντα τρόπο.

Η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ επέλεξε τον Κύπριο επιχειρηματία για να είναι ο τέταρτος της καλεσμένος και η παρουσιάστρια του Όλα Καλά' τον συνάντησε το βράδυ της Τετάρτης, 12/9, και μέσω ενός instastory γνωστοποίησε το τι θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή της την Πέμπτη, 13/9.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης λέει στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Σταμάτα να τρως θα γίνεις όπως την κατζέλα».

Ακολουθεί το σχετικό instastory στο παρακάτω video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE