LIFESTYLE

Σκληρή κριτική στα «ικανοποιητικά» νούμερα της «φλατ» Ευριπίδου – Σκηνικό Φρανκεστάιν - VIDEO

Σκληρή κριτική στα «ικανοποιητικά» νούμερα της «φλατ» Ευριπίδου – Σκηνικό Φρανκεστάιν - VIDEO

 Ο Μαρίνος Νομικός κρατώντας στα χέρια του τα νούμερα της πρεμιέρας της εκπομπής 'Όλα Καλά' έκανε την δική του καυστική τηλεκριτική.

Ο δημοσιογράφος Μαρίνος Νομικός το πρωί της Τρίτης, 11/9, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει στο Sfera με την Ελένη Σιδερά και τον Μέμνονα Σωτηρέλλη παρουσίασε τα νούμερα της πρεμιέρας της εκπομπής "Όλα Καλά" στο ΣΙΓΜΑ.

Τα σχόλιά του καυστικά αλλά πάντα με το γνωστό του χιούμορ: 'Σκηνικό Φράνκεστάιν φτιαγμένο από κομμάτια σκηνικών παλιότερων εκπομπών. Είδαμε νομίζω κάτι από Πριγκιπα... κάτι βάζα από Βουράτε Γειτόνοι... Σκηνικό Φράνκεστάιν φτιαγμένο από κομμάτια άλλων πεθαμένων εκπομπών»

Όσον αφορά στα νούμερα είπε: 'Ξεκίνησαν με 12,2, έφτασε στο πικ στο δεύτερο στο 18%. Μετά ήτανε ελεύθερη πτώση. Έφτασε μέχρι το 10. Μέσος όρος 12,9, το οποίο μπορεί να ήταν καλός, ικανοποιητικός... Τέλοσπάντων ικανοποιητικός θα ήταν αν ήμουν ο Τσουρούλλης ή ο Νεκτάριος»

Και κατέληξε ο Μαρίνος Νομικός: «Ούτε ο παράγοντας περιέργεια δεν δούλεψε»

Για την εμφάνιση της Ευριπίδου στην πρεμιέρα της Δευτέρας (10/9): «Ούτε αναεώνεται, ούτε εξελίσσεται. Φλατ... ξεφούσκωτο λάστιχο τελείως

Η απορία του για το πώς δέχτηκε η Τζώρτζια Παναγή από συμπαρουσιάστρια του 'Όλα Καλά' να βρεθεί απλά στην ομάδα της Ευριπίδου έχοντας κατά τον Μαρίνο Νομικό διαφορά μεγέθους μεταξύ τους οι δύο παρουσιάστριες.

Για την Χριστιάνα Αντωνίου είπε ότι είναι καλή και προσπαθεί, αλλά σχετικά με την εκπομπή το τερμάτισε. Ακόμα και οι συνεργάτες του αντέδρασαν όταν τον άκουσαν να χαρακτηρίζει την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ: «Ένα απογευματινάδικο κλασικό, τυπικό, αρχέγονο... όπως ήταν και πριν 10 χρόνια, όπως ήταν και πέρυσι».

Δείτε το σχετικό  απόσπασμα στο video που ακολουθεί στο 9:20':

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top