ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται 39χρονος και 27χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται 39χρονος και 27χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τους ALEKSANDRE MIKHELIDZE, (φωτογραφία με αρ. 1) 39 ετών από τη Γεωργία, και GIVI KUTCHASHVILI, (φωτογραφία αρ. 2) 27 ετών, επίσης από τη Γεωργία.

Εναντίον τους διερευνώνται υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2017 – 2018 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE