ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Υπόθεση ανάμεσα σε… ψωμί!

Υπόθεση ανάμεσα σε… ψωμί!

Εύκολο πρόγευμα στο σπίτι, χορταστικό κολατσιό για το σχολείο ή τη δουλειά, ιδανικό για τσίμπημα το απόγευμα! To καλύτερο είναι ότι ο καθένας το φτιάχνει όπως θέλει! Το σάντουιτς αποτελεί μία συνήθεια που χάνεται στα βάθη των αιώνων και που έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές όσον αφορά τη φροντίδα του φαγητού.


Με αφορμή τον ερχομό του Σεπτέμβρη και την επιστροφή στην καθημερινότητα, το «αλφαγεύση» προτείνει συνδυασμούς που μπορούν να μετατρέψουν το σάντουιτς σε ένα γεύμα καθ’ όλα αξιοπρεπές! Τυριά, αλλαντικά, λαχανικά, φρούτα, ψάρι και άλλα υλικά συνθέτουν μία ποικιλία γεύσεων που βρίσκει το χώρο της μέσα σε διαφορετικά είδη ψωμιού. Συνοδευτικά όπως πατάτες ή σάλτσες, αλλά και σνακ συμπληρώνουν τα γεύματα του τεύχους.
Κι επειδή οι ιδέες του «αλφαγεύση» δεν περιορίζονται στις αλμυρές προτάσεις, στο τεύχος θα βρείτε συνταγές για γλυκές δημιουργίες καθώς και ποτά, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με τα σάντουιτς που θα επιλέξετε και να ολοκληρώσουν τη γευστική σας εμπειρία.
Αν θέλετε, λοιπόν, κι εσείς να μάθετε τους λόγους για τους οποίους το ψωμί «διχάζεται», επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ www.alphamega.com.cy/alphagefsi και ανακαλύψτε την αλήθεια!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top