Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος που επρόκειτο να αφιχθεί στην Κύπρο -Δήλωση επιβάτη

Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος που επρόκειτο να αφιχθεί στην Κύπρο -Δήλωση επιβάτη

Αναγκαστική προσγείωση για σκάφος της εταιρείας Jet2 που εκτελούσε πτήση προς Πάφο.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στην προγραμματισμένη πτήση LS405 από Λιντς προς Πάφο, που αναχώρησε από την Αγγλία γύρω στις 11:00 (ώρα Κύπρου).

Μισή ώρα μετά την απογείωσή του, το αεροσκάφος πήρε το δρόμο της επιστροφής και εν συνεχεία έκανε εκτροπή για το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, όπου ζήτησε να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για αναγκαστική προσγείωση . Όπερ και εγένετο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας η Jet2 επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ένδειξη βλάβης στο αεροσκάφος και κατά συνέπεια ο κυβερνήτης και το πλήρωμα του αεροσκάφους ακολούθησαν την συνήθη διαδικασία. Δεν δόθηκαν περαιτέρω εξηγήσεις από την εταιρεία.

Ο επιβάτης Φίλιπ Μπλέιμαϊρ που βρισκόταν στο αεροσκάφος με τη σύζυγό του, σχολίασε: «Μας φόβισε αυτό που συνέβη. Μας είπαν πολύ λίγα καθώς βρισκόμασταν στον αέρα και μπορούσες να… κόψεις την ένταση με μαχαίρι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE