Κρίσιμη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν με φόντο το Συριακό

Κρίσιμη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν με φόντο το Συριακό

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα συζητήσουν ζητήματα της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών τους, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν για την επίλυση του πολεμικού προβλήματος στην Συρία, κατά τη συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα (17/9), σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

"Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα συναντηθεί στο Σότσι με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Ρωσία. Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν θέματα διμερούς συνεργασίας, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στην Συρία," ανέφερε η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Με μια ατζέντα που συνδυάζει την οικονομική θωράκιση της Ευρώπης με τις κρίσιμες γεωπολιτικές ισορροπίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, έδωσε το στίγμα της Λευκωσίας κατά την άφιξη του στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE