ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠ. ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΠΑΦΟΥ: Αναβολή πήρε η υπόθεση - Οι περιοριστικοί όροι των εμπλεκόμενων

ΥΠ. ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΠΑΦΟΥ: Αναβολή πήρε η υπόθεση - Οι περιοριστικοί όροι των εμπλεκόμενων

Νέα αναβολή πήρε η  υπόθεση για τις πινακίδες στο Δήμο Πάφου που εκδικάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για την 18η Φεβρουαρίου  του 2019 στις 10:00 το πρωί.  

Την Τετάρτη 19/09 προσήχθησαν ενώπιον του Δικαστηρίου τα τέσσερα πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση των πινακίδων. Πρόκειται για τους Σάββα Σάββα, πρώην δημοτικό μηχανικό στο Δήμο Πάφου, Χρίστο Γεωργίου, πρώην υπάλληλο του λογιστηρίου του Δήμου Πάφου, Δημήτρη Πατσαλίδη, πρώην οικονομικό  διευθυντή του Δήμου και Θέμη Φιλιππίδη, δημοτικό γραμματέα του Δήμου Πάφου,.

Τα τέσσερα πρόσωπα απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για κατάχρηση εμπιστοσύνης.

Ο δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου διέταξε και για τους τέσσερις όπως ισχύσουν οι ίδιοι περιοριστικοί όροι, δηλαδή να υπογράψουν έκαστος προσωπική εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ και ένας αξιόχρεος εγγυητής να υπογράψει για τον καθένα το χρηματικό ποσό επίσης των 50 χιλιάδων ευρώ.

Η υπόθεση με τις πινακίδες, που είχε καταγγελθεί πριν δύο χρόνια περίπου και καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, αφορά παραγγελίες για κατασκευή και προμήθεια του Δήμου Πάφου με πινακίδες οδικών σημάνσεων, χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για την ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν ενώπιον Κακουργιοδικείου Πάφου δύο εταιρείες και τρία άλλα φυσικά πρόσωπα. Πρόκειται για τους διευθυντές των δύο εταιρειών (ΕΤΝΑ και ALMA) κατασκευής πινακίδων, Χρίστο Ιωάννου της ETNA και Σωτήρη Αντωνιάδης της ALMA και τον δημοτικό υπάλληλο Ανδρέα Νικολάου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top