ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι κι αν λογαριάζει τόσες αλλαγές ο Ιντζάγκι, κάτι… σκαρώνει ο Αυγουστή για να ξαφνιάσει!

Τι κι αν λογαριάζει τόσες αλλαγές ο Ιντζάγκι, κάτι… σκαρώνει ο Αυγουστή για να ξαφνιάσει!

Ο προπονητής της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντζάγκι, επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου τις… προθέσεις του για εκτεταμένο ροτέισιον απέναντι στον Απόλλωνα το βράδυ της Πέμπτης (20/09, 19:55), για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Ιταλούς ρεπόρτερ, είναι πολύ πιθανόν να προβεί ακόμα και σε… 7 με 8 (!) αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το τελευταίο (νικηφόρο) παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Έμπολι.

Μία κίνηση που… μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος για τη Λάτσιο, είναι απέναντι στη Τζένοα την ερχόμενη Κυριακή (23/09) στο Ολίμπικο.

Ένα ματς που… σε καμία περίπτωση δεν το λες ντέρμπι για να δικαιολογούνται τόσες αλλαγές!

Εκτός κι αν ο Ιντζάγκι… μπλοφάρει, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, αφού τέτοιες παρωχημένες τακτικές ευδοκιμούν στην Κύπρο και όχι σε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Άρα, η πιο λογική εξήγηση είναι ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει και τόσο τον Απόλλωνα και θεωρεί μάλλον ότι εύκολα-δύσκολα θα κερδίσει, όποια ενδεκάδα κι αν κατεβάσει!

Κάτι που αν ισχύει, φυσικά και βολεύει τον Απόλλωνα, ο οποίος θα είναι μεν το αουτσάιντερ, όμως δεν πήγε στη Ρώμη για τουρισμό, αλλά για το βαθμολογικό κέρδος και οι παίκτες με τον προπονητή, το λένε και το πιστεύουν πως μπορούν να επιστρέψουν στην Κύπρο, ακόμα με το διπλό στις αποσκευές τους!

Βέβαια, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνουν πολλά και κυρίως ο Απόλλωνας να έχει και την τύχη με το μέρος του (πέρα από το να… καταθέσουν και τη ψυχή τους στο «Ολίμπικο» όσοι αγωνιστούν) αφού όσες αλλαγές κι αν κάνει ο Ιντζάγκι, η Λάτσιο παραμένει μία πολύ δυνατή ομάδα, με παικταράδες στο ρόστερ της, όμως η πιθανή έλλειψη χημείας σε μία… «πειραματική» ενδεκάδα και η ενδεχόμενη υποτίμηση, είναι πλεονεκτήματα που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας, ο οποίος έχει αποδείξει και στο παρελθόν την ικανότητα του να… διαψεύδει τα λογικά προγνωστικά!

Σύμφωνα πάντως με Ιταλούς ρεπόρτερ, σίγουροι για την ενδεκάδα της Λάτσιο θεωρούνται μόνο οι Προτό, Αλμπέρτο, Αρτσέμπι και Σάβιτς και από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοιχτά…

Από πλευράς Απόλλωνα, ο οποίος θυμίζουμε ότι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Τετάρτης (19/09), η λογική λέει ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ακολουθήσει την… ίδια πετυχημένη «συνταγή», όμως λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα με τους «Λατσιάλι», τη δυναμικότητα του αντιπάλου και το εκτεταμένο ροτέισιον που αναμένεται να κάνει ο Ιντζάγκι, δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει και κάποια κίνηση-έκπληξη για να… πιάσει στον «ύπνο» τον αντίπαλο προπονητή.

Αν πάντως αποφύγει τα… ρίσκα ο Κύπριος τεχνικός, τότε κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε, στα άκρα της άμυνας οι Πέδρο, Βασιλείου και στο κέντρο της οπισθοφυλακής, οι Ρομπέρζ και Γιούστε.

Σακέτι και Χάμπος Κυριάκου θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Παπουλή μάλλον σε ρόλο δεκαριού και τους Σκέμπρι, Σαρδινέρο στα άκρα της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ένας και εκ των Ζελάγια και Μάγκλιτσα.

Αν όμως πάρει φανέλα βασικού ο Περέιρα ή ακόμα και ο Μάρκοβιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου, τότε ο Παπουλής θα αγωνιστεί στα άκρα και θα μείνει εκτός ενδεκάδας, ένας εκ των Σκέμπρι-Σαρδινέρο.

Όσο για το αν κρύβει κάποιο… «άσο στο μανίκι» ο κόουτς των «γαλάζιων», υπομονή μέχρι το βράδυ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top