ΚΟΣΜΟΣ

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα Άσαντ σε Πούτιν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα Άσαντ σε Πούτιν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ένα αναγνωριστικό αεροπλάνο Il-20 με πλήρωμα 15 Ρώσους καταρρίφθηκε τη Δευτέρα από «φίλια πυρά» της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας, όμως κατηγόρησε για το επεισόδιο το Ισραήλ

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε την Πέμπτη 20/09 πως έλαβε τηλεγράφημα από τον Μπασάρ αλ-Άσαντ, στο οποίο ο σύρος πρόεδρος εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την κατάρριψη ενός ρωσικού στρατιωτικού αεροπλάνου αυτή την εβδομάδα κοντά στη Συρία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ένα αναγνωριστικό αεροπλάνο Il-20 με πλήρωμα 15 Ρώσους καταρρίφθηκε τη Δευτέρα από «φίλια πυρά» της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας, όμως κατηγόρησε για το επεισόδιο το Ισραήλ.

Το Ισραήλ κατηγόρησε τη Συρία για την κατάρριψη.

Σύμφωνα με το Interfax, ο εκπρόσωπος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα πως το Κρεμλίνο έλαβε τηλεγράφημα από τον Άσαντ σχετικά με το επεισόδιο.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε χθες Τετάρτη πως ο Άσαντ έστειλε τηλεγράφημα στη Μόσχα στο οποίο εκφράζει τη λύπη του για τον θάνατο των ρώσων στρατιωτικών, αλλά κατηγορεί το Ισραήλ για την κατάρριψη

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top