ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Ολλανδία: Σύγκρουση ποδηλάτου με τρένο - Τέσσερα παιδιά νεκρά

Τραγωδία στην Ολλανδία: Σύγκρουση ποδηλάτου με τρένο - Τέσσερα παιδιά νεκρά

Τρένο συγκρούστηκε με ποδήλατο μεταφοράς, το οποίο αποτελεί μεταξύ των Ολλανδών γονέων ένα δημοφιλές μέσο για τη μεταφορά των παιδιών τους - Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά

Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν και άλλο ένα παιδί και μια γυναίκα τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα το πρωί κατά την σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ηλεκτροκίνητο ποδήλατο μεταφοράς κι άλλων ατόμων, το οποίο αποτελεί μεταξύ των Ολλανδών γονέων ένα δημοφιλές μέσο για τη μεταφορά των παιδιών τους, γράφει η εφημερίδα De Telegraaf και αναφέρει η ιστοσελίδα του BBC.

Tα παιδιά μεταφέρονταν από έναν βρεφονηπιακό σταθμό, στην ανατολική πόλη Ος, σε σχολεία της περιοχής με το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο όταν σημειώθηκε το δυστύχημα σε φυλασσόμενη διάβαση. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται την αστυνομία, υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες ανάμεσά τους και άλλα παιδιά σχολικής ηλικίας.

Σύμφωνα με το BBC, η γυναίκα που καθόταν στο κάθισμα του ποδηλάτου μόλις είχε αφήσει ένα παιδί σε ένα σχολείο και θα άφηνε τα υπόλοιπα σε άλλα σχολεία.

Παρότι στη διάβαση υπήρχε προσωπικό, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποδήλατο πέρασε κάτω από την μπάρα πριν παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία.

«Ενημερώσαμε τις εμπλεκόμενες οικογένειες για τα φρικτά νέα. Ερευνούμε ποιά είναι τα πιθανά αίτια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top