ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 16χρονο για κλοπή -Όσα υποστήριξε

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 16χρονο για κλοπή -Όσα υποστήριξε

Στη σύλληψη 16χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος αλλοδαπός συνελήφθη μετά από μαρτυρία που προέκυψε ότι ενέχεται σε διάρρηξη που διαπράχθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018 σε αποθήκη που βρίσκονταν σε υπόγειο χώρο κατοικίας από την οποία κλάπηκαν μηχανήματα και εργαλεία όπως δεντροκοπτική μηχανή, μεταλλικές θήκες, περιουσία 58χρονου από την Πάφο, συνολικής αξίας 900 ευρώ.

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία ότι ο ανήλικος εθεάθη να εξέρχεται της συγκεκριμένης αποθήκης και κατόπιν τούτου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης εναντίον του, την Πέμπτη (20/9) συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Στην κατάθεση του αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση και ότι πλησίασε την αποθήκη τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.