ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Crowe Cyprus: Παγκόσμια Διάκριση στις Πρόσφατες Εξετάσεις ACCA

Crowe Cyprus: Παγκόσμια Διάκριση στις Πρόσφατες Εξετάσεις ACCA

Η Ανδρομάχη Ζαχαρίου, Staff Accountant της εταιρείας Crowe Cyprus, πέτυχε παγκύπρια την 1η θέση και παγκόσμια την 21η θέση στην εξέταση του μαθήματος “F8 - Audit and Assurance” του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) τον Ιούνιο του 2018, με τον εξαιρετικό βαθμό 67%. Η Ανδρομάχη συναγωνίστηκε μεταξύ 17,271 φοιτητών από 180 χώρες παγκοσμίως.

Η Ανδρομάχη δήλωσε: "Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, καθώς η Crowe Cyprus στηρίζει τις σπουδές μου. Εκτός από τηv πλήρη χορηγία προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, η εταιρεία μου προσφέρει πληρωμένη άδεια πριν τις εξετάσεις, κάτι που ήταν σημαντικός παράγοντας στο να πέτυχω αυτό τον βαθμό.”

Η Διεύθυνση της Crowe Cyprus συγχαίρει την Ανδρομάχη γι’ αυτή τη σημαντική διάκριση, η οποία επιτεύχθηκε µε σκληρή δουλειά και αφοσίωση, σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, που προσφέρει ο οίκος μας. Ο Χρύσης Πηγασίου, Director του Ανθρώπινου Δυναμικού, δήλωσε “Πιστεύουμε ότι το πολυτιμότερο στοιχείο για την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή ανθρώπων και η συνεχής επένδυση σε αυτά τα άτομα. Η ποιότητα του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας μας έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Για αυτό το λόγο, η επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων μας, είναι ουσιαστικό κομμάτι του οίκου μας.“

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top