ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα εποχή για τη Peugeot στην Κύπρο

Νέα εποχή για τη Peugeot στην Κύπρο

Η Geo Pavlides Automotive αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της PEUGEOT στην Κύπρο.

Η εταιρεία Geo Pavlides Automotive συνεχίζει τη δυναμική της πορεία, με την ανάληψη μιας ακόμη αντιπροσωπείας που έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις ήδη σημαντικές και επιτυχημένες συνεργασίες του Ομίλου. 

Ως νέος εισαγωγέας της Peugeot στην Κύπρο, η GPA παίρνει τα ηνία της μεγάλης γαλλικής εταιρείας από την εταιρεία Demstar, μέσα από μια συμφωνία με την οποία συνεχίζεται και διατηρείται η θέση της Demstar ως διανομέα της Peugeot με τρία υφιστάμενα καταστήματα στη Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Με την εγγύηση και τον πολύχρονο επαγγελματισμό της, η GPA αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών Peugeot - υφιστάμενων και νέων - στα δικά της συνεργεία και σε συνεργασία με εγκεκριμένους επιδιορθωτές. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιδιοκτήτες Peugeot μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η GPA σε όλους τους πελάτες της: γνήσια ανταλλακτικά, προληπτική συντήρηση, υπηρεσίες εγγύησης, επιδιορθώσεις, κλπ.   

Η νέα και φιλόδοξη σύμπλευση της Peugeot με την Geo Pavlides Automotive σε συνδυασμό με την αγαστή και στενή συνεργασία με την εταιρεία Demstar, έχει ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου 2018.
 
Για την Geo Pavlides Automotive
Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων από το 1929. Από τους πρώτους multibrand distributors στην Κύπρο, ο Όμιλος GPA είναι ο αντιπρόσωπος των OPEL, Citroen, DS, Mazda και Subaru, καθώς και παροχέας corporate leasing solutions. Όραμα του Ομίλου, η διαρκής εξέλιξη που συμβαδίζει με τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, και τις απαιτήσεις που δημιουργεί η νέα επανάσταση στην τεχνολογία των αυτοκινήτων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top