ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Ο διάλογος του 35χρονου με τους αστυνομικούς - Μέχρι και κηδεία σκαρφίστηκε

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Ο διάλογος του 35χρονου με τους αστυνομικούς - Μέχρι και κηδεία σκαρφίστηκε

Πολλές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το περιστατικό που συγκλόνισε την κυπριακή κοινωνία και είχε προκάλεσε πανικό και αναστάτωση. Ευτυχώς όλα τελείωσαν με ευτυχή κατάληξη για τους δύο μαθητές χάρη σε ένα πολίτη και τον «παρατηρητή της γειτονιάς».

Αστυνομικοί έλαβαν σχετική πληροφορία για τις ύποπτες κινήσεις του 35χρονου απαγωγέα και έσπευσαν στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει, χωρίς να γνωρίζουν τις προθέσεις του αλλά και στο τι ήταν ικανός να προκαλέσει.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του «ΠΟΛΙΤΗ» τα δύο μέλη της Δύναμης κτύπησαν την πόρτα και έδειξαν την ταυτότητα τους στον δράστη ενημερώνοντας τον ότι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο μαθητών.

«Ναι έχω υπόψη μου την υπόθεση. Μα δεν είναι κάποιον ηλικιωμένο που ψάχνετε;» ρώτησε τους αστυνομικούς ο δράστης, ο οποίος φαίνεται ότι είχε ενημέρωση μέσω τηλεόρασης και διαδικτύου και το έπαιζε... ανήξερος.

Όταν του ζήτησαν να ερευνήσουν το διαμέρισμα αυτός αρχικά αρνήθηκε, λέγοντας τους ότι ήταν με κάποιο φίλο του ενώ στη συνέχεια άλλαξε το σενάριο του και είπε: «Κάμετε ησυχία, γιατί στο υπνοδωμάτιο κοιμάται η ξαδέλφη μου». Πρόσθεσε ότι την προηγούμενη μέρα ήταν η κηδεία της γιαγιάς της.

Στη συνέχεια άρχισε να υποπίπτει σε σοβαρές αντιφάσεις, ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποιοι μετά απο δευτερόλεπτα, ανοίγοντας την πόρτα υπνοδωματίου που ήταν κλειστή, εντόπισαν τα δύο αγοράκια, ξαπλωμένα και σκεπασμένα με σεντόνι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top