Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης- Ο πιλότος το προσγείωσε στη θάλασσα! VIDEO

Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης- Ο πιλότος το προσγείωσε στη θάλασσα! VIDEO

Ένα επιβατικό αεροσκάφος στη Μικρονησία (σύμπλεγμα νησιών κοντά στην Ωκεανία) κατέληξε σε λιμνοθάλασσα, αφού όπως σημειώνεται έχασε τον διάδρομο προσγέιωσης.

Πρόκειται για πτήση της Air Niguiri, κρατικής αερογραμμής της Παπούας-Νέας Γουινέας η οποία μεταφέρεται 36 επιβάτες και 11 μέλη πληρώματος.

«Το αεροσκάφος προσέκρουσε στο νερό περίπου 150 μέτρα από το διάδρομο προσγείωσης» δήλωσε ο υπεύθυνος του αεροδρομίου, Τζίμι Εμίλιο. «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε, όμως θα ξεκινήσει η έρευνα». 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος επιχείρησε να προσγειώσει το αεροπλάνο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα το καταλήξει στη λιμνοθάλασσα.

Η πτήση 73 εκτελούσε το δρομολόγιο Phonpei – Port Moresby με ενδιάμεσο σταθμό την πολιτεία Chuuk.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Hellas Sat στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

BEST OF TOTHEMAONLINE