ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα γίνει BEST SELLER! Γιατί ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να γράψω βιβλίο…

Θα γίνει BEST SELLER! Γιατί ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να γράψω βιβλίο…

Καλό μεσημέρι αγαπητοί αναγνώστες. Ίσως να σας ξάφνιασε λίγο ο τίτλος. Να σας πω την αλήθεια, σήμερα δεν λογάριαζα να ασχοληθώ με τα… πράματα και θάματα που συμβαίνουν στις μικρές εθνικές ομάδες. 

Είπα να αγιάσω 3-4 ημέρες, αλλά μερικοί δεν με αφήνουν. Να επαναλάβω, ότι ουδείς εκ των Ομοσπονδιακών προπονητών, έχει «συγκινηθεί» απ’ όλα αυτά που έγραψε ο Αιχμηρός τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. 

Έρχονται συνεχώς εις γνώση μου, πληροφορίες, που αν μπω στη διαδικασία να τις δημοσιοποιήσω όλες, θα πρέπει να τις «χωρέσω» σε ένα βιβλίο. Σκεπτόμενος, λίγο παραπάνω, αν το κάνω, μπορεί να γίνει και best seller! 

Μόνο στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στον τόπο μας, να το πλασάρω, πιστεύω θα κάμω χρυσές δουλειές.  

Να διαμηνύσω απλώς στους «πρωταγωνιστές», όχι στα πιτσιρίκια, αλλά στους προπονητές, ότι θα επανέλθω (επί της ουσίας) την επόμενη εβδομάδα. 

Στο μεταξύ, όσοι επιθυμείτε να στείλετε προτάσεις για τον τίτλο του βιβλίου (αν αποφασίσω να υλοποιήσω τη σκέψη μου), στείλτε τις, στην σελίδα του Themasports στο Facebook. 

Θυμηθείτε τη χθεσινή ανάρτηση (ΕΔΩ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top