ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα μέτρα ασφαλείας για το Σούπερ Καπ

Τα μέτρα ασφαλείας για το Σούπερ Καπ

Αστυνομική Ανακοίνωση 1 – Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ το Σάββατο 29/09/2018 και ώρα 19:00 στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα – 28/09/2018

Η Αστυνομία, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο 29.09.2018 και ώρα 19:00, στο στάδιο Αντ. Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για την ΑΣΠΙΔΑ της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και την Δυτική Κερκίδα και στους οπαδούς της ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Νότια και η Ανατολική Κερκίδα. Δεν θα ανοίξουν τα πέταλα εάν δεν υπάρχει σημαντική προπώληση.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30. Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες

Δεν επιτρέπεται σε κανένα οπαδό να εισέλθει στο στάδιο εάν δεν έχει στην κατοχή του την κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να παρουσιάσει μαζί με το εισιτήριο εισόδου. Παρακαλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος να συμμορφωθεί με την νομοθεσία για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. Στο στάδιο την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχουν συνεργεία έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου

Η ώρα 17:00 η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.

Ανακοινώνεται ότι

ΑΠΟΕΛ

Για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ τα εισιτήρια θα εκδίδονται με το ηλεκτρονικό σύστημα θέασης. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που θα προέρχονται από Λευκωσία να μεταβούν μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος μέσω του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και από εκεί να στρίψουν αριστερά στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά την οποία να ακολουθήσουν μέχρι να φτάσουν στο στάδιο.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον Κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από Λευκωσία.

Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και οπωσδήποτε όχι στο κέντρο του δρόμου γιατί θα καταγγελθούν .

ΑΕΚ

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ τα εισιτήρια θα εκδίδονται με το ηλεκτρονικό σύστημα θέασης. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Λύσου Σανταμά.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από την Νότια κερκίδα καθώς και την Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά και στα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Αντ. Παπαδόπουλος για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Η Κυπριακή Αστυνομία εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top